maanantai 10. marraskuuta 2008

Lähde tukemaan Seppo Lehdon eurovaalikampanjaa islam- ja maahanmuuttokriitikoita europarlamenttiin suojaksi Suomenmaan

Lähde tukemaan Seppo Lehdon ajatuksin maahanmuuttokriitikoita europarlamenttiin eurovaalikampanjaa

http://eurovaaliehdokkaanne.blogspot.com

Kansakuntamme kiittää Seppo Lehdon tukemisestanne

KGB-taustaiset poliitikot ja Tarja Halonen ovat saaneet KRP:n ja poliisit mukaan Seppo Lehto vainoonsa kytkien mukaan mm. "uskonrauhan häirinnän muslimeita kohtaan":

Seurauksena silvotun tynkä-Suomen oikeushistorian eräs suurimmista oikeusmurhista sitten sotasyyllisyysoikeudenkäyntien: 2 vuotta ja 4 kk ehdotonta vankeutta 30.5.2008 Tampereen käräjäoikeuden päätöksellä. Asia etenee Turun hovissa. (mika illaminn vaatimus 2 v 5 kk kummittelee taustalla) Blogipäivitys: 2010 jouluna valtionsyyttäjä mika illman tarjoili uudelle tampereen käräjäoikeudelle kertaalleen syyttämättäjätetyn suomenmaalehti seppo kuisma tapauksen ja näin tuli demlajuristit tyytyväisiksi kun saatiin vastoin normaali oikeustajua kertaalleen syyttämätttäjätetty ympättyä vanhaan ja kokonaistuomioksi 2 vuotta 5 kk ehdotonta vankeutta)

Asiasta tarkemmin http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com ja http://tuomionpurku.blogspot.com  http://sokea-peili.blogspot.com ja http://yhdenvertaisuudesta.blogspot.com sivustoilla

----------------------------------------------
http://www.nelonen.fi/uutiset/arkisto_uutinen.asp?d=1135221975229

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä

Julkaistu 29.9.2006 19:43

Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö. kertoo Nelosen uutiset.
Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kohteena ovat olleet lähes kaikki Suomen huippupoliitikot ja vähemmistöt.
Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun toimisto ja tamperelaiset yksityishenkilöt. Syyteharkinnan tekee valtakunnansyyttäjänvirasto.
Asianomistajana poliisi on kuullut jutussa ainakin yhtä kansanedustajaa Oras Tynkkystä (vihr).

Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Presidentin lehdistöpäällikkön mukaan Halonen on ilmoittanut, ettei hän halua puuttua asiaan.
Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja.
Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa.
"Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille.
Lopullisen lupansa Vanhanen sanoo antavansa, kun esitutkinta valmistuu. Vanhasen mielestä kukaan ei tätä nykyä kanna vastuuta netin loukkaavista kirjoituksista ja kuvista.

Keskusrikospoliisi on tehnyt jutussa oikeusapupyynnön tiettävästi Yhdysvaltoihin.
Jutun syyteharkinnan tekevä valtionsyyttäjä sanoo, että tämänkaltaisissa jutuissa ongelmana on luotettavasti selvittää sivujen tekijä esimerkiksi silloin jos palvelin on ulkomailla.

Uutislähde: Helsingin Sanomat
hs.online@sanoma.fi
-----------------------------------------------------------

Palaute ylläpitäjille eurovaalikampanja@gmail.com

---------

Lähde mukaan tukemaan Seppo Lehto suosituksin eurovaalikampanjaan islam- ja maahanmuuttokriitikoita tukien:

http://seppo-lehdon-eurovaalikampanja.blogspot.com/

--------------------------------------------------------------------------------------